Graffitiafrensning i København og på Amager

Har din ejendom været offer for hærværk i form af graffiti? Så er det tid til at tilkalde Graffiti Patruljen! Vi er specialister i graffitirens med mange års erfaring på bagen, og vi kan rykke ud til langt de fleste graffiti opgaver inden for 24 timer.

Det er vigtigt at få renset graffiti hurtigt, da det ofte får ejendommen til at se slidt og misvedligeholdt ud. Graffiti bliver sværere at fjerne, og har større risiko for at forvolde varig skade på overflader jo længere tid den bliver siddende. Og ét graffiti ‘tag’ kommer sjældent alene. Derfor er det vigtigt hurtigt at slå ned og forhindre, at problemet spreder sig og overfladerne får varige men.

Tilkald derfor Graffiti Patruljen, når du har brug for hjælp til graffitirens! Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din graffiti opgave. Se vores priser, eller læs om vores smarte graffiti abonnementsservice.

Hurtig og effektiv graffitirens for alle kunder

Graffiti kan ramme alle slags ejendomme, uanset om der er tale om offentlige eller private. Af den årsag har Graffiti Patruljen også erfaring med at hjælpe en bred vifte af kunder, fra private og almene boligforeninger til virksomheder og private.

Nedenfor er en liste over typer kunder, vi kan hjælpe med graffitirens:

  • Almene boligforeninger
  • Private ejerforeninger
  • Andelsboligforeninger
  • Både store og små virksomheder
  • Butikker og forretninger
  • Private hus- og ejendomsejere

Ovenstående er selvfølgelig bare et udsnit af de typer kunder, vi har hjulpet. Uanset hvem du er, så er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du skal have renset graffiti.

Miljøvenlig graffitirens der er nænsom mod overflader

Hvis en facade tit er udsat for graffiti, og derfor hele tiden har brug for graffitiafrensning, er man nødt til at være nænsom. Hvis ikke, så slider man hurtigt på facaden, så farverne falmer, der kommer skygger og den bliver bare generelt ikke pæn.

Derfor sørger Graffiti Patruljen altid for at behandle facaderne på din ejendom med en nænsom hånd, når vi udfører graffitirens. Vi gør også hvad vi kan for at bruge miljøvenlige rengøringsmidler. På den måde hjælper vi ikke kun dig, men også din facade og miljøet som helhed.

Hvis du tit er udsat for graffiti, så kan det også være en god ide at beskytte dine facader med en anti-graffiti behandling.