Dit graffitifirma i København og på Amager

Fra vores kontor i Kastrup på Amager kører Graffiti Patruljen ud til  hele Amager, København og dele af Storkøbenhavn. Medarbejderne i vores graffiti team har flere års erfaring med at fjerne graffiti både stort og småt, og vi er altid servicemindede og effektive.

Vi har gode erfaringer med at fjerne graffiti for stort set alle slags kunder – for butikker, virksomheder, boligforeninger og flere. Når du ringer eller skriver til os tager vi en snak om din opgave, hvorefter vi sender et tilbud afsted til dig hurtigst muligt. Hvis du gerne vil have fjernet graffitien hurtigst muligt, kan vi sikkert finde ud af noget.

Graffitipatruljen udfører graffitirens som éngangsydelse eller som graffiti serviceabonnement.

Miljøvenlige og nænsomme rengøringsmidler

Graffitipatruljen vil ikke kun hjælpe vores kunder med at fjerne graffiti – vi vil også gøre, hvad vi kan, for at hjælpe miljøet. Derfor bestræber vi os på at rense graffiti med øje for miljøet. Det gør vi ved bl.a. at følge med den teknologiske udvikling, så vi så vidt som muligt bruger de mest moderne og bæredygtige afrensningsmetoder.

I samme dur bestræber vi os på, i så vidt omfang vi kan, at bruge rengøringsmidler som er svanemærkede, og at vi skal udføre vores graffiti afrensning med så lidt vand og kemikalier som muligt. Dette er også godt for jeres facader, da de ikke vil blive slidt i lige så høj grad som ellers.