Anti-graffiti beskyttelse

Jo flere gange man renser graffiti af en facade, jo mere bliver den slidt. Uanset hvor forsigt og nænsom man er, kan det ikke undgås. Hvis du tit er udsat for graffiti og gerne vil beskytte facaderne på din ejendom, så tilkald Graffiti Patruljen og lad os behandle dine facader med anti-graffiti beskyttelse.

Ved brug af enten voks eller en special anti-graffiti coating kan vi beskytte dine facader og gøre det nemmere og hurtigere at udføre graffitirens uden brug af skadelige kemikalier og rengøringsmidler. Du kan læse mere om de to forskellige typer anti-graffiti beskyttelse nedenfor.

Interesseret i at høre mere? Så ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular, og lad os få en snak om din graffiti opgave! Fra vores kontor på Amager tilbyder vi anti-graffiti beskyttelse i København og omegn.

Anti-graffiti voks

En voksbehandling af din facade er den billigere af vores to anti-graffiti løsninger, men er ikke desto mindre effektiv. Vores graffiti team påfører en gennemsigtig hinde af voks til facaden, som lægger sig og beskytter overfladen. Hvis den bliver sprayet med maling, lægger graffitien sig på hinden i stedet for facaden og kan derfor nemt og nænsomt vaskes væk med varmt vand og højt tryk – uden brug af skadelige rengøringsmidler.

Ulempen ved anti-graffiti voksbehandling er, at den kun holder til én enkelt rensning, da man skyller voksen væk sammen med graffitien. Man skal derfor påføre endnu et lag voks, hvis man igen vil beskytte facaden. Hvis det skal gøres ofte, så kan det ende med at blive dyrere end coating af dine facader. Dette kan vi f.eks. inkludere som en del af vores graffiti abonnement.

Anti-graffiti coating

Graffiti Patruljens anti-graffiti coating er en dyrere løsning end anti-graffiti voksen, men er til gengæld også mere holdbar. På samme måde som med vores voksbehandling, påføres vores anti-graffiti coating facaden, og lægger sig som en beskyttende hinde, som graffitien sætter sig på i stedet for facaden.

Det specielle ved anti-graffiti coatingen er, at den ikke vaskes væk sammen med graffitien. Man behøver derfor kun at påføre coatingen én gang, da den typisk kan holde op til 200-250 afrensninger. Så selvom den første påførsel er dyrere end voksen, kan det ende med at blive billigere, specielt hvis din ejendom typisk er offer for graffiti.